• +31 (0)481 745 065
  • info@12impress.com

Shopware webshop

Shopware 5.5 eCommerce platform

Shopware is op dit moment één van de trendsettende e-commerce oplossingen in de markt. Waar het zich in onderscheidt is het brede scala aan functionaliteiten waar het pakket standaard in voorziet.


Ontdek emotioneel online shoppen met Shopware en breng je merk tot leven. Vergroot de betrokkenheid van je klanten en blijf een voorsprong nemen op de concurrentie. Shopware 5.5. staat voor emotierijke en sfeervolle product shopping.
Shopware Enterprise is de ideale oplossing voor ambitieuze e-commerce-projecten. Dit is waar consultancy, service en prestaties samenkomen op één platform. Shopware biedt je alles wat je nodig hebt om succesvol online zaken te doen.

Shopware heeft al bijna 20 jaar ervaring met software ontwikkeling. Het hoofdkantoor met 150+ medewerkers is gevestigd in Duitsland.

Ruim 80.000 tevreden gebruikers van Shopware e-commerce webshops.

Maak van online shoppen een herinnering om nooit te vergeten. Een krachtige en exclusieve functionaliteit van Shopware, Shopping Worlds, is bedacht om extra aandacht te geven aan experience en emotional shopping, om zo klantbetrokkenheid, loyaliteit en vooral conversie te verhogen.

Vanuit de backend van Shopware worden sfeer en product werelden tot leven gebracht. Bewerken en plaatsen van afbeeldingen, vrij positioneren van tekst en andere elementen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Shopware Shopping Worlds. Het creëren van landingspagina’s wordt eenvoudig en leuk!

Ons team bouwd uw Shopware webshop voor u met de funtionaliteiten welke u wenst.

Wij hanteren heldere, vaste, lage tarieven:

Programmeer en grafische werkzaamheden: Uurtarief € 55,- ex btw
Content toevoegen, producten toevoegen: Vanaf € 1,- ex btw per product

Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden of vraag nu een offerte aan.

Een kijkje nemen bij één van onze klanten?

Car Fantasy – www.carfantasy.nl
Klik-Vloer.com – www.klik-vloer.com
Off Side Wear – www.offsidewear.com
Road Attack Rally – www.roadattackrally.com
Eibach-Shop – www.eibach-shop.com